Wij maken gebruik van cookies

De website van Decoratie Seys maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info

Decoratiespecialist regio West - Vlaanderen

Of je nu op zoek bent naar de geschikte vakman om je schilderwerken aan toe te vertrouwen, of gewoon een offerte wil aanvragen, bij Decoratie Seys ben je welkom. Continuïteit en betrouwbaarheid zijn ons handelsmerk.

Al meer dan 40 jaar staat onze naam garant voor een correcte en onberispelijke afwerking. Vakman Dieter Seys nam in 2000 de zaak over van zijn vader. De stiel kreeg hij van jongs af aan mee. Met Decoratie Seys haal je dus een ervaren vakman in huis, waardoor jouw project gegarandeerd een juweeltje wordt.

Je kan bij ons terecht voor veel meer dan schilder- en behangwerken: laminaat, vloerbekleding, interieurinrichting, plaatsen van gyprocwanden en -plafonds, het behoort allemaal tot onze specialisatie.

Wil je ineens het complete plaatje? Wij zorgen voor de totaalafwerking, van a tot z. Op die manier ben je zeker van afspreken die nageleefd worden, van een stipte timing en van een goede coördinatie. Rekening houdend met jouw budget en jouw wensen.